Motorcamping 'Het Dijkje', Eck en Wiel

  

'Het Dijkje' is een kleinschalige motorcamping met tevens zes (2-persoons) kamers te huur. Verder is er een gezellige kantine met in de leeshoek diverse motorbladen en andere tijdschriften alsmede enige toeristische informatie. Ook kun je bij ons ontbijten, warm eten (dagmenu) en eventueel barbequen. 

We hebben geen bar of restaurant, in de directe omgeving zijn wel voldoende cafés en eetgelegenheden waarvan een aantal op loopafstand. 

Er zijn goede sanitaire faciliteiten, voldoende toiletten en gratis warme douches. Voor wie zelf wil koken maar geen zin heeft om met een klein gaspitje of benzine brander te rommelen staat er een 4 pits gasstel klaar voor gebruik. Uiteraard met bijbehorende afwasgelegenheid.

Het Rivierengebied en de bossen van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug vormen een prachtige omgeving om motor te rijden. We hebben hier een aantal mooie ritten voor je uitgezet.

Als je nog ruimte over hebt in je tanktas, topkoffer, zijspan of aanhanger, neem dan gerust je huisdier(en) mee. 

Voor meer informatie over openingstijden, ontbijt, dagmenu, barbeque, enz. >> Info

Extra informatie voor motorclubs  >> Clubs

Tot slot, om misverstanden te voorkomen  >> Campingregels

Als je wilt dan kunnen we je een foldertje sturen. Nog makkelijker is het echter om de folder hier te bekijken en eventueel zelf (gedeeltelijk) te copiëren naar je eigen computer. >> Folder